Eindhoven Airport

Taxi naar Eindhoven Airport

Vliegen vanaf Eindhoven wordt steeds populairder. Wilt u een Taxi Utrecht-Eindhoven Airport dan hebben we voor u een vast tarief als u in de regio Utrecht woont. Wij brengen u weg of halen u op in een van onze comfortabele auto’s zodat u uitgerust en zonder stress aankomt. De Eindhoven Airport taxi kunt u gemakkelijk vooraf en online reserveren. Bellen kan uiteraard ook: 030-777 777 7. Wilt u naar een andere luchthaven, bel gerust voor een kortingstarief.

De tarieven

Vast tarief van €125,- vanuit stad Utrecht, Vleuten, De Meern. Maarssen. Maarssenbroek. Breukelen, Nieuwegein, IJsselstein, Bilthoven, De Bilt, Groenekan, Bunnik, Maartensdijk, Houten, Vianen, Zeist en Bosch en Duin

Deze aanbieding is het hele jaar door van toepassing, behalve bij extreme weersomstandigheden of calamiteiten. De genoemde prijs van €125,- voor een enkele rit van of naar Eindhoven Airport voor één taxi voor vier personen. Voor 5-8 personen sturen wij een busje (+ € 10,-). Voor expliciete vraag om een busje rekenen wij € 10,- extra.