Rotterdam – The Hague

Taxi naar Rotterdam-The Hague Airport

In het westen van Nederland bevindt zich Rotterdam-The Hague Airport van waaruit vooral veel prijsvechters naar Europese steden vliegen. De UTC brengt u met haar comfortabele auto’s naar de vertrekhal zonder dat u stress ondervindt.

De tarieven

Voor een vast tarief van €90,- rijdt de Utrechtse Taxi Centrale u zorgeloos naar Rotterdam-The Hague Airport vanuit Stad Utrecht, Vleuten, De Meern. Maarssen. Maarssenbroek. Breukelen, Nieuwegein, IJsselstein, Bilthoven, De Bilt, Groenekan, Bunnik, Maartensdijk, Houten, Vianen, Zeist en Bosch en Duin.

Deze aanbieding is het hele jaar door van toepassing, behalve bij extreme weersomstandigheden. De genoemde prijs van €90,- voor een enkele rit van of naar Rotterdam-The Hague Airport voor één taxi voor vier personen. Voor 5-8 personen sturen wij een busje (+ € 10,-). Voor expliciete vraag om een busje rekenen wij € 10,- extra.

Deze aanbieding is het hele jaar door van toepassing, behalve bij extreme weersomstandigheden of calamiteiten. De genoemde prijs van €90,- voor een enkele rit van of naar Rotterdam-The Hague Airport voor één taxi voor vier personen. Voor 5-8 personen sturen wij een busje (+ € 10,-). Voor expliciete vraag om een busje rekenen wij € 10,- extra.