030 – 7 777 777

NS Zonetaxi

UTC staat voor Utrechtse Taxi Centrale en is al meer dan 100 jaar een begrip voor veelzijdig personenvervoer in de regio Utrecht.

UTC verzorgt NS Zonetaxi

UTC en NS werken samen. Met NS Zonetaxi reist u gemakkelijk en snel van en naar het station tegen een aantrekkelijke prijs van €6 per zone. 

 

Van deur-tot- deur en toch met de trein? Maak gebruik van de comfortabele NS Zonetaxi. UTC rijdt u met maximaal drie anderen van Utrecht Centraal Station (Jaarbeursplein) naar uw bestemming in de stad. Of vice versa van uw bestemming naar Utrechts CS. 

Kwaliteit!

NS Zonetaxi van de Utrechtse Taxi Centrale rijdt van ’s ochtends vroeg tot ’s avonds laat, van
de eerste tot en met de laatste trein. De ritten in Utrecht worden onder meer uitgevoerd door UTC die garant staat voor kwaliteit. NS wil zeker zijn dat mensen die gebruik maken van de NS Zonetaxi rijden met een taxi met een ervaren chauffeur die de route kent en u veilig naar uw bestemming brengt. De taxi wordt niet gedeeld met anderen.

IMG_1793-min
IMG_1900 (1)-min
Ritprijs

De totale ritprijs wordt berekend op basis van de kortste route via de routeplanner. Deze prijs is bekend voordat u uw taxirit boekt. En betalen gaat zorgeloos: niet met contant geld in de taxi, maar achteraf via automatische incasso. U betaalt het tarief per taxi en u kunt maximaal drie andere personen meenemen in de taxi. Meer informatie vindt u op NS Zonetaxi.

Boek snel uw taxirit

Altijd 10% korting met de

UTC Sleutelkaart

UTC korting of sleutel kaart aanvragen

TaxiBus boeken?

TaxiBus van 1 t/m 8 personen boeken? Neem telefonisch contact met ons op via 030-7777777

Of via WhatsApp