Onze auto’s

Comfortabele auto's

Wanneer u een taxi van UTC besteld dan weet u zeker dat we u met een comfortabele auto vervoeren. Die garantie geven wij u. Ons wagenpark is altijd up-to-date en bestaat louter uit luxe auto’s die als taxi staan geregistreerd. Onze ruim 185 auto’s in de UTC-vloot rijden maandelijks zon 40.000 ritten. De auto’s hebben een aangename instap, ook voor mensen die wat minder goed ter been zijn.

Onze chauffeurs

Belangrijker nog dan de prettige auto’s zijn onze vriendelijke chauffers. Het voorheen verplichte CBR-examen voor taxi-ondernemers is nog steeds van toepassing bij UTC, omdat de coöperatie de kwaliteit van de aangesloten chauffeurs op die manier kan waarborgen. In 2016 kwamen de examens te vervallen in de nieuwe Taxiwet. UTC geeft haar taxichauffeurs een interne opleiding, want om voor UTC te mogen rijden is het behalen van vijf taxi-examens een verplichting.

De UTC-chauffeurs zijn daarom volledig op de hoogte van van de verkeerswet- en regelgeving, maar ook hoe er gehandeld moet worden bij conflictsituaties, levensbedreigende situaties of verkeersongevallen.

Directie en VIP chauffeurs

UTC kan u ook voorzien van een directie-chauffeur of VIP-chauffeur. Naast de taxi-examens stellen wij aan de directie chauffeurs ook de eis dat ze de chauffeursPlus training van Bruseco met goed gevolg hebben afgelegd. Onze VIP chauffeurs zijn in het bezit van het CCV-D1 diploma directie chauffeur. Deze chauffeurs zijn getraind om de juiste beroepshouding aan te gaan bij verschillende personen en situaties. Deze chauffeurs hebben een andere band met hun cliënt en hebben een dienstbare instelling.