Makkelijke appAcab

Ervaar het gemak!

De Taxi appAcab is het snelst groeiend netwerk van taxi’s in heel Nederland, 24/7 beschikbaar en persoonlijk bereikbaar. Afrekenen kan contant, via iDeal, pin of creditcard. Onze chauffers zijn gecertificeerd. Bij ons voelt u zich veiliger dan bij bijvoorbeeld een Uber vervoerder.

U kunt de app momenteel in de regio's Amsterdam, Den Haag, Rotterdam en Utrecht gebruiken. Andere regio's volgen. U wordt uitsluitend vervoerd door gerenommeerde taxi centrales.

Hoe werkt het?

Met appAcab kun je een taxi bestellen, ook als je niet precies het adres weet waar je je op dat moment bevindt. Vóór het bevestigen van je boeking berekent de app de ritprijs en de duur van de rit. Na je bestelling zie je welke taxi er naar je onderweg is.

Volg je taxi op de kaart en zie live wanneer de chauffeur bij je arriveert. Ons doel is binnen tien minuten bij u te zijn. Alvast een taxi reserveren voor een later moment? Maak dan een reservering door in het bestelmenu de datum en tijd aan te passen.

Download appAcab

Snel een taxi in Utrecht met AppAcab. Maar bent u in een andere stad, dan reist u met collega’s. Download de app nu en u ziet direct waar uw taxi zich bevindt. Beschikbaar voor Android en IOS: