Kortingsregelingen

UTC sleutel en kortingskaart

UTC heeft een mooi aanbod voor u. Naast de metertarieven bieden wij bijzondere korting aan voor vervoer in de stad Utrecht: de stadsrit waarvoor u maximaal €14.50 betaalt (bij vertoon van de UTC sleutelkaart).

Voor ouderen heeft UTC een speciale kortingskaart. Bent u ouder dan 65 jaar dan krijgt u altijd 15% korting op de ritprijs die de meter aangeeft bij aankomst op uw bestemming.

UTC sleutelkaart

Een stadsrit voor maximaal €14.50! Om daar gebruik van te maken moet u aan de volgende voorwaarden voldoen:
- U bent in het bezit van een UTC-sleutelkaart
- U staat klaar bij vertrek en reist rechtstreeks van A naar B

Deze dienst is het hele jaar en 24/7 beschikbaar met uitzondering van oudjaarsavond 31 december van 20.00 uur tot 1 januari 08.00 uur en op 26 april 20.00uur tot 27 april 20.00uur (Koningsdag). In verband met de vele wegafsluitingen, wij vragen daarvoor uw begrip !
En niet bij extreme weersomstandigheden. Deze stadsritkorting geldt niet voor begin- en eindbestemmingen in Papendorp, Lage Weide, Vleuten/De Meern en Leidsche Rijn.

Bent u in het bezit van een UTC Sleutelkaart en reist u naar andere plaatsen die geen onderdeel zijn van de stadsrit, dan krijgt u op vertoon van de sleutelkaart een korting van 10% op het bedrag van de taximeter.

UTC-Utrecht-Taxi-centrale-schiphol-groepsvervoer-busje-taxirit-kortingskaart-sleutelkaart-korting-65-plus

65+ korting

Ouder worden is niet altijd leuk, maar wel als u ouder dan 65 jaar bent en met de Utrechtse Taxicentrale rijdt! Want dan krijgt u op vertoon van uw UTC 65+ kortingskaart altijd 15% korting op de ritprijs die de meter aangeeft bij aankomst op uw bestemming.

Gebruik het onderstaande formulier om de UTC 65+ kortingskaart aan te vragen.

UTC korting of sleutel kaart aanvragen