Kortingsregelingen

UTC sleutel en kortingskaart

UTC heeft een mooi aanbod voor u. Naast de metertarieven bieden wij bijzondere korting aan voor vervoer in de stad Utrecht: de stadsrit waarvoor u maximaal €14.50 betaalt (bij vertoon van de UTC sleutelkaart).

Voor ouderen heeft UTC een speciale kortingskaart. Bent u ouder dan 65 jaar dan krijgt u altijd 15% korting op de ritprijs die de meter aangeeft bij aankomst op uw bestemming.

UTC sleutelkaart

Een stadsrit voor maximaal €14.50! Om daar gebruik van te maken moet u aan de volgende voorwaarden voldoen:
- U bent in het bezit van een UTC-sleutelkaart
- U staat klaar bij vertrek en reist rechtstreeks van A naar B

Dit aanbod geldt ook voor het vervoer van en naar alle hotels en ziekenhuizen in de stad (met uitzondering van St. Antonius Ziekenhuis in Leidsche Rijn). Deze dienst is het hele jaar en 24/7 beschikbaar met uitzondering van oudjaarsavond 31 december van 20.00 uur tot 1 januari 08.00 uur en op 26 april 20.00uur tot 27 april 20.00uur (Koningsdag). In verband met de vele wegafsluitingen, wij vragen daarvoor uw begrip !
En niet bij extreme weersomstandigheden. Deze stadsritkorting geldt niet voor begin- en eindbestemmingen in Papendorp, Lage Weide, Vleuten/De Meern en Leidsche Rijn.

Bent u in het bezit van een UTC Sleutelkaart en reist u naar andere plaatsen die geen onderdeel zijn van de stadsrit, dan krijgt u op vertoon van de sleutelkaart een korting van 10% op het bedrag van de taximeter.

UTC-Utrecht-Taxi-centrale-schiphol-groepsvervoer-busje-taxirit-kortingskaart-sleutelkaart-korting
UTC-Utrecht-Taxi-centrale-schiphol-groepsvervoer-busje-taxirit-kortingskaart-sleutelkaart-korting-65-plus

65+ korting

Ouder worden is niet altijd leuk, maar wel als u ouder dan 65 jaar bent en met de Utrechtse Taxicentrale rijdt! Want dan krijgt u op vertoon van uw UTC 65+ kortingskaart altijd 15% korting op de ritprijs die de meter aangeeft bij aankomst op uw bestemming.

Gebruik het onderstaande formulier om de UTC 65+ kortingskaart aan te vragen.

UTC korting of sleutel kaart aanvragen