Tarieven

Tarieven

De tarieven van UTC zijn gunstig en u rijdt altijd in een comfortabele auto naar uw bestemming. Of u nu in de Utrecht een taxi neemt of een taxi Utrecht-Schiphol of andere airport besteld. Vraagt u voor een taxirit naar een andere luchthaven dan Schiphol naar de speciale tarieven.

Standaard tarieven

Tariefsoort 1 t/m 4 passagiers 5 t/m 8 passagiers
Startbedrag € 3,10 € 6,50
Bedrag per kilometer € 2,40 € 3,00
Tijdbedrag per minuut € 0,40 € 0,45
Wachttarief voorafgaand de rit € 42,50 € 42,50

 

* Tarieven zonder gebruik van geldende kortingsregelingen zoals de UTC 65+ Kortingskaart en de UTC-sleutelkaart.

Taxi Utrecht-Schiphol tarieven

Plaats Tarief
Utrecht Stad € 59,00
Vleuten/De Meern, Leidsche Rijn, Maarssen/Maarssenbroek en Lage Weide € 59,00
Nieuwegein, IJsselstein, Bilthoven, De Bilt, Groenekan, Bunnik en Maartensdijk € 69,00
Houten, Vianen, Zeist en Bosch en Duin € 69,00

Gaat u naar een andere luchthaven?

Bijvoorbeeld Rotterdam-The Hague Airport, Eindhoven Airport, Weeze-Dusseldorf of Zaventem Brussel Airport? Bel 030-777 777 7 voor onze voordelige tarieven.

Wij brengen u op elk moment van de dag, 24 uur per dag naar uw bestemming. Genoemde prijzen zijn voor een enkele rit van of naar Schiphol voor één taxi van maximaal vier personen. Voor 5-8 personen sturen wij een busje (extra € 10,-). Vraagt u expliciet om een taxibusje dan rekenen wij € 10,- extra.

Stadsrit maximaal €14.50

Wil u gebruik maken van ons goedkope taxi tarief van €14.50 voor een stadrit in Utrecht? Lees dan op onze pagina over kortingsregelingen wat de mogelijkheden zijn.

Betalen in de taxi’s gaat gemakkelijk bij UTC. Bij ons kunt u uiteraard contant betalen, maar ook heel gemakkelijk met PIN, Creditcard en voor zakelijke klanten ook op rekening. Wanneer u betaalt met een Creditcard vragen we u vriendelijk om dit bij de reservering te melden.