Reserveren

Online een taxi reserveren?

Een taxi reserveren is heel gemakkelijk bij UTC. Dat kan door te bellen met 030-777 777 7 (7×7) uiteraard ook middels onze site. Er is altijd een UTC taxi bij u in de buurt. Onze UTC-chauffeurs zijn veelal binnen tien minuten bij u.

De Utrechtse Taxi Centrale heeft altijd een taxi in de regio Utrecht, Maarssen, Nieuwegein, IJsselstein, Groenekan, Houten, Vleuten / De Meern, De Bilt, Bilthoven en Zeist voor u beschikbaar.

Taxi reserveren met uw smartphone?

U kunt ruim van tevoren online reserveren. Heeft u binnen een paar minuten een taxi nodig bel dan naar de taxicentrale of maak gebruik van ons reserveringsformulier. Onze taxicentrale is altijd bereikbaar. Onze centralisten zijn het hele jaar door 24 uur per dag telefonisch bereikbaar. Ook voor andere vragen over vervoer dan alleen een taxirit reserveren. Wij kunnen u de weg wijzen als u speciaal vervoer nodig heeft of regelmatig vervoer nodig heeft naar het ziekenhuis of andere instelling.

Bij UTC bent u verzekerd van goede kwaliteit en service zoals u dat mag verwachten van een goede taxicentrale.
Wilt u een goedkope taxi maak dan gebruik van de UTC-sleutelkaart. Daarmee krijgt u 10% korting op de ritprijs. En bent u ouder dan 65, dan heeft de Utrechtse Taxi Centrale een speciale korting voor u.