030 – 7 777 777

Rolstoelvervoer

De taxi’s van UTC rijden het hele jaar door voor iedere doelgroep.  

Boek snel uw taxirit
Speciaal vervoer
De taxi’s van UTC rijden het hele jaar door voor iedere doelgroep. Bent u niet goed ter been of zoekt u rolstoelvervoer? Moet u voor een behandeling naar het ziekenhuis, een dokter of een therapeut? Het kan zijn dat u dan recht heeft op een taxivergoeding, zodat de reis comfortabel is en u minder betaalt voor uw reis. U dient dan vooraf bij uw zorgaanbieder toestemming te vragen. UTC biedt taxivervoer op maat. 
Rolstoel

Wij verzorgen al sinds jaar en dag vervoer voor mensen die een bijzondere aandacht nodig hebben. Wanneer u in een rolstoel zit, hebben wij speciaal aangepaste taxi’s en taxibusjes die aan alle strenge eisen voldoen, zodat UTC u op een comfortabele en veilige wijze vervoert. Onze chauffeurs hebben een speciale opleiding gehad en hebben vaak jarenlange ervaring. Vraagt u onze medewerkers bij de taxicentrale naar de mogelijkheden.

 

Bel direct naar  030-777 777 7

 

Voor rolstoelgebruikers hebben wij speciaal aangepaste voertuigen die aan strenge eisen voldoen, zodat u op een veilige en comfortabele manier vervoerd zult worden. Ons personeel is door hun speciale opleiding en vaak jarenlange ervaring volledig voorbereid om u veilig te kunnen vervoeren.

IMG_1621-min
IMG_1532-min
Speciaal onderwijs

Zit uw kind op een speciale school waarvoor ver gereisd moet worden en komt uw kind in aanmerking voor school vervoer, dan kunt u ook terecht bij UTC. Wij kijken naar de mogelijkheden zodat uw kind als elk ander kind onderwijs kan genieten en niet gehinderd wordt door afstand. Chauffeurs van UTC rijden voor een groot aantal onderwijsinstellingen. Belt gerust voor informatie of om door te spreken wat de mogelijkheden zijn bij onze taxicentrale.

Boek snel uw taxirit

Altijd 10% korting met de

UTC Sleutelkaart

UTC korting of sleutel kaart aanvragen

TaxiBus boeken?

TaxiBus van 1 t/m 8 personen boeken? Neem telefonisch contact met ons op via 030-7777777

Of via WhatsApp