030 – 7 777 777

Taxi Nieuwegein

UTC rijdt in de regio Utrecht en dus ook in Nieuwegein. Door ons grote netwerk staat er binnen 10 minuten een taxi bij u voor de deur.

Van Nieuwegein naar: Utrecht: €29,50 Schiphol: €79,-

Boek snel uw taxirit

UTC rijdt in de regio Utrecht en dus ook in Nieuwegein. Door ons grote netwerk staat er binnen 10 minuten een taxi bij u voor de deur.

Lage tarieven

Transparante tarieven op de meter. Geen verrassingen.

Comfort

Onze taxi’s voldoen aan alle comforteisen voor onze gast.

Service

Binnen 10 minuten bij u en we helpen u met bagage.

Taxi Nieuwegein - Schiphol

Wilt u een Schiphol taxi vanuit Nieuwegein dan betaalt u een vast tarief van €79,-. Bedenkt u eens hoeveel gemak u heeft: geen hoge parkeerkosten op Schiphol, en toch zonder stress arriveren bij de terminal. Uiteraard op tijd als u reserveert. Onze taxi’s rijden u uiteraard ook naar andere airports voor vaste voordelige tarieven, kijkt u daarvoor op deze pagina. U kunt vooraf reserveren of direct reserveren om snel met een taxi van UTC veilig naar Schiphol of een van de andere airports te rijden. Onze chauffeurs helpen u met uw bagage en zetten u bij de vertrekhal af of halen u bij de aankomsthal op.

IMG_1429-min
Onze beoordelingen
Reserveer een taxi in Nieuwegein
Wilt u direct een taxi reserveren? Dan kunt u dat heel snel doen d.m.v. ons reserveringsformulier. Ook telefonisch is mogelijk op nummer 030-7 777 777
Boek snel uw taxirit

Altijd 10% korting met de

UTC Sleutelkaart

UTC korting of sleutel kaart aanvragen

TaxiBus boeken?

TaxiBus van 1 t/m 8 personen boeken? Neem telefonisch contact met ons op via 030-7777777

Of via WhatsApp