030 – 7 777 777

Over ons

UTC staat voor Utrechtse Taxi Centrale en is al meer dan 100 jaar een begrip voor veelzijdig personenvervoer in de regio Utrecht.

Bedrijfsprofiel

Binnen 10 minuten een taxi die u ophaalt? Dat lukt UTC doorgaans heel goed. Dat komt omdat UTC wordt gevormd door meer dan 50 zelfstandige ondernemers die kwaliteit en service hoog in het vaandel hebben staan. De Utrechtse Taxi Centrale is ontstaan door bundeling van twee grote taxibedrijven die inmiddels een hechte geoliede organisatie vormt. UTC heeft een werkgebied waar behalve Utrecht ook Nieuwegein, de Bilt, Bilthoven, Maarssen en Houten onder vallen. De chauffeurs die u ontmoet, zijn representatief gekleed en veelal zelf gemotiveerd ondernemer binnen de coöperatie die de Utrechtse Taxi Centrale is. Er zijn gedegen onderlinge afspraken gemaakt om de kwaliteit en het serviceniveau te kunnen waarborgen.

Het gehele representatieve wagenpark van ruim 170 voertuigen is voorzien van de modernste satellietverbindingen. Dat betekent dat er altijd een verbinding is met de taxi die het dichtst bij u in de buurt is. De chauffeur krijgt automatisch, via de centrale uw bestelling op zijn dataterminal. Uitzonderingen daargelaten, behoren lange wachttijden daardoor tot het verleden. Op de Centrale, het kloppend hart van UTC, houdt de computer met behulp van GPS bij waar iedere auto zich bevindt en selecteert automatisch de volgende rit die zich het dichtst bij de eindbestemming bevindt.

UTC is TX-Keur gecertificeerd.

IMG_1793-min
Onze auto's

Wanneer u een taxi van UTC besteld dan weet u zeker dat we u met een comfortabele auto vervoeren. Die garantie geven wij u. Ons wagenpark is altijd up-to-date en bestaat louter uit luxe auto’s die als taxi staan geregistreerd. Onze ruim 170 auto’s in de UTC-vloot rijden maandelijks zon 40.000 ritten. De auto’s hebben een aangename instap, ook voor mensen die wat minder goed ter been zijn.

IMG_1900 (1)-min
Werken bij UTC

Ben jij ondernemend? Werken bij de UTC als zzp’er? Meld je nu aan!

Aan de slag bij het grootste Taxi bedrijf van Utrecht en als zzp’er aan de slag. 

Dit zijn de betaalmogelijkheden:
  • Contant
  • Pin
  • Creditcard
  • Op rekening (zakelijke klanten)

 

IMG_2137_1 (1)-min
Boek snel uw taxirit

Altijd 10% korting met de

UTC Sleutelkaart

UTC korting of sleutel kaart aanvragen

TaxiBus boeken?

TaxiBus van 1 t/m 8 personen boeken? Neem telefonisch contact met ons op via 030-7777777

Of via WhatsApp